Дизайнерски стойки за бутилки от вино или всякакви други напитки. Една модерна и оригинална декорация за интериора, и в същото време доста практичен начин да съхраняваш любимите си питиета. Освен за твоята кухня или трапезария тези стойки са изключително подходящи за ресторанти, механи или за оригинален подарък.

Стойките са дървени и изработени от много здрав, слепен материал от бук. Моделите са предвидени и проектирани да са устойчиви и стабилни. Без значение колко бутилки ще сложите  (1 или максималния брой), както и къде са поставени (в единия край или разпределени от двете страни), всяка една от нашите стойки за бутилки ще остане стабилна и няма опасност да се обърне.

ℹ Наличните модели са с доставка от 2 до 3 работни дни. Куриерската такса е фиксирана на 4,90 лв до адрес и безплатна до офис на Еконт Експрес.

За допълнителна информация или въпроси: чрез контактната ни форма, е-mail: [email protected], тел. / viber 0886 881137, facebook

Стараем се да показваме възможно най-точните нюанси на цветовете. Гарантираме, че продуктите ни в действителност изглеждат точно така, както на показаните снимки. Точните нюанси на цветовете зависят от цветопредаването на Вашия монитор и ние не можем да гарантираме, че Ви ги предава реални. Малките разлики в нюанса на цветовете на монитора Ви и в действителност не се приема за рекламация.

 

 

Back to Top
0
    0
    Моята Количка
    Кошницата е празнаВърни се в магазина