ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

– Доставката на поръчана стока става от 2 до 4 работни дни (ако не е опоменато друго като срок в сайта на всяка страница и количката за пазаруване) от момента на потвърждаването на поръчката, като не се извършва в неделя и в официални празници.

– Електронния магазин studiodecor.bg използва за доставки куриерска фирма Еконт Експрес . Часовете за доставка са от 9.00 до 17.00 часа в делнични дни.

– Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес /жилищен или служебен/ или до офис на Еконт Експрес в съответния град.

– Доставката е безплатна до офис на Еконт Експрес, като важи за всички продукти от каталога (без индивидуалните проекти) на стойност над 150,00 лв. При поръчка под 150,00 лв. доставката е фиксирана на 6,90 лв.

– Доставката до адрес на всички продукти от сайта и на картини по индивидуален проект е фиксирана на 7,90 лв.

– Всяка пратка пътува застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача. При получаване може да се направи преглед на пратката, преди заплащане на наложеният платеж. Транспортни щети се заявяват пред куриера в момента на получаване и след извършване на преглед на пратката. Рекламация за транспортни щети не се приема, ако получателя е установил такива след това.

– Купувачът ако не осигури достъп за предаване на стоката, на посочения адрес или не я приеме от посочения офис на Еконт Експрес до 7 дни, Студио Декор се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

– Заплащането на поръчаната стока може да се извърши:

   ☛  Наложен платеж – плащане в брой на куриера при доставката.

! Касовият бон за стоката се получава от куриера на Еконт Експрес при предаване на пратката. Важно е да бъде запазен, защото е необходим при евентуална замяна или връщане на стоката.

   ☛  по Банков път

  • при избор на плащане по банков път, след направена поръчка ще получите имейл с инструкции и IBAN
  • плащането по банков път е задължителен метод в случай, когато клиента желае да вземе поръчката си лично от офиса на Студио Декор БГ (гр. Плевен, ул. Генерал Атанас Стефанов 34, ет. 2)

–  Потребителят заплаща цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката.

– СТУДИО ДЕКОР запазва правото си да променя цените.ПРОДЪЛЖИ

Back to Top
0
    0
    Моята Количка
    Кошницата е празнаВърни се в магазина