„СТУДИО ДЕКОР БГ” ЕООД използва личните Ви данни само с цел изпълнение на направените поръчки, съобразно закона. За да защитим Вашите лични данни от злоупотреби, прилагаме мерки за защита на информацията и я споделяме с нашите партньори (например куриерски фирми), ако те им осигурят същите нива на защита. В същото време нямаме право и имаме задължението да не я предоставяме на трети лица, за да се използват за други цели.

Личните данни, които събираме от Вас включват следното:

  • Информация за доставка или обратна връзка с Вас (например: име, адрес, имейл адрес, телефонен номер и други подобни данни за връзка)

  • Данни за акаунта Ви – регистрация за нашият бюлетин, както и друга информация, свързана с акаунта Ви

  • Защитени данни за достъп – пароли и друга подобна информация за сигурност, свързана достъпа до акаунти Ви

  • Социални мрежи – достъп до функции за социалните мрежи, които позволяват да споделяте информация с Вашите социални мрежи. Също така да общувате с нас чрез сайтовете на различните социални мрежи. Важно да се запознаете с политиките за поверителност и настройките на тези уеб сайтове за социални мрежи

  • Други идентифициращи информации – това са данни, които ни предоставяте при личен контакт онлайн, по телефона, по електронната поща или друг начин за обслужване на потребители

В studiodecor.bg въведохме технически и административни мерки за опазване на личните данни, които получаваме, за да сме сигурни че неупълномощени лица няма да имат достъп до тях. Както и за да гарантираме правилно им използване съгласно закона за периода, в който тези данни са ни легитимно необходими.

Можем да споделяме личните Ви данни единствено при изискване за националната сигурност или други изисквания на правоприлагащите органи; при призовка, наредба или съдебно нареждане; при разследване за измама, предотвратяване на заплахи за сигурността или друга криминална или зловредна дейност; или за да защитим правата на нашите служители или трети лица съгласно действащото законодателство

Вие имате право на достъп до личните си данни, които сте ни предоставили. Имате право също така да поискате редактиране, ограничаване или изтриване на личните Ви данни, както и да изискате разяснения относно обработването им. В някои случаи искането Ви може да бъде отхвърлено въз основа на закон, например когато предоставянето на информация ще разкрие лични данни на трето лице или когато има правна забрана да се разкрива подобна информация.

Ако смятате, че Вашите права във връзка с личните данни са били нарушени, моля свържи се с нас или с  местните органи по защита на личните данни.

Комисията за защита на личните данни:

адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

уебсайт: www.cpdp.bg

електронна поща: kzld@cpdp.bg

тел: 02 9153518

Свържете се с нас:

Ако имате въпроси или притеснения относно нашата Политика за защита на личните данни, събирането и използването на личните Ви данни или във връзка с евентуално нарушение на закона за защита на личните данни, можете да се свържете с нас на:

електронна поща: studiodecor@abv.bg

адрес: гр. Плевен, ул. “Хевус” 34, ет. 2, ПК 5800

тел. 0886 881137

Back to Top
0