блог за картини и декорация

На тези, които още не ни познават искаме да разкажем за нашите картини Студио Декор, за качеството, за доверието, за професионализма и за това какво ни вдъхновява…

Дизайнерските картини Студио Декор са една идея, родена през 2011г.  Главната ни цел беше да дадем възможност на хората да декорират интериора си със стил, да имат богат избор, да могат сами да проектират картините си и то без ограничения за цвят, форма или размери.

Водещата ни мисъл още от самото начало е да предлагаме максимално най-доброто качество, с най-ниската цена за такъв клас продукт. Гордеем се, че успяхме да предложим най-доброто съотношение цена качество на българския пазар.

Постигаме го с внимателно подбрани висококачествени материали, прецизна изработка до най-малкия детайл и професионално отношение към всеки един от Вас!

Вижте как го правим …

1. За изработката на нашите картини са необходими подрамки, които са от естествено дърво.

Дървото, което използваме в производството си е БУК или ЛИПА, обработено и изсушено, така че да избегнем деформирането му с времето.

! НЕ използваме материали, като PVC, МДФ, ПДЧ и всякакви други подобни заместители.

2.  Много важно за добрата картина е и нейното платно!

Има чудесна алтернатива на художническото платно, която е пригодена за машинен печат и не му отстъпва по качества и оригинално излъчване.

Наименованието на такъв вид платно е КАНАВА.

Канавата с която работим е памучна, плътна, с текстилна текстура и с много важно свойство – придава безупречен, контрастен и наситен цвят.

Изображенията и цветовете се постигат с прецизна печатаща машина, която работи с еко мастила. Те са безвредни, изключително дълготрайни и не избледняват с времето.


3. Друго важно качество на платното ни е, че не се отпуска. Гарантирано то ще стои добре изпънато на подрамката си с години.

картини макове пейзаж 3 части
Картина Макове

4. Най-добрият начин за монтаж към стената са класическите закачалки за картини.

Те са назъбени, което улеснява много нивелирането на паното.

Не са необходими сериозни крепежни елементи. Достатъчно е едно пиронче или навита малка вида към стената, за да закачите картината на тях.

Дори човек да реши да премести картината или да я махне от стената, следите които ще останат ще са минимални.

Заблуда е да се смята, че двойно лепещите ленти не остават щети по стените. След свалянето им след време, те се отлепват с повърхностния слой на стената и ще се наложи да шпакловате.

5. И стигнахме до най-интересната част ДИЗАЙНЪТ
Тук вече всичко е въпрос на вкус, зависи от особеностите на интериора и разбира се от идеята и предпочитанията на човек.

Предлагаме безброй модели с различни тематики и цветове.

Картините ни се изработват от една до няколко на брой части, разнообразни форми и без ограничения в размерите.

Всичко това се предлага в базови модели и размери, но с прекрасната възможност за изработка с такива и по желание.

Това е в основата на работата ни, всеки който иска да може сам да определи изображението (дори със собствена снимка или картинка), броя на частите, формата и размера на картината си.

Изпращайте ни снимките или идеите си на e-mail: [email protected]   или  Viber: 0886 881137 и още на същият ден ще получите обратно проект и оферта.

След уточняване на проекта или след поръчка от каталога ни, ще получите страхотните си картини в рамките на 2 до 3 работни дни (рядко отнема повече време, зависи от това колко сме натоварени).

Пратките пътуват винаги добре опаковани, със застраховка и преглед преди плащане.

картини студио декор

През всичките тези години успяхме да спечелим доверието и приятелството на много хора, да стигнем до сърцата им и постоянно да се убеждаваме, че имаме най- готините и специални клиенти 

Това е напълно достатъчно да ни вдъхновява и да ни кара да обичаме това което правим!С пожелание към всички ви за здраве, късмет и много усмивки!

Екипът на Студио Декор